Tiden bara springer iväg…

Jag har så kul på jobbet att tiden bara springer iväg och idag  är det fredag….igen 🙂

Igår kom en ny leverans ifrån Kanada, så större delen av dagen gick till att fylla på lagersaldo i shopen och plocka upp på hyllorna och att plocka ordrar förstås. Igår fick jag besök av två kunder, som tillbringade en stund bland alla spetsar och tyger vi har medan vi pratade om välsittande bhar…eller rättare sagt kanske inte så välsittande:)
Dessa spetsar väckte många Ååå vad fin! när dessa nya spetsar kom fram och ett par meter försvann ner i påsen för att ta med hem.

FB_IMG_1459457172561

Det var en trevlig stund, då det än så länge inte är så många som kommer hit dagtid för att hälsa på i min guldgruva 🙂

Idag fredag, har jag haft en vän här och visat hur jag gör när jag färgar till exempel ringar, sleifar och resårer…det slank ner en vit spets ifrån henne som sedan blev grå :). Jag hoppas att hon vågar gå hem och färga själv nu då jag tror att hon skulle få till många fina färger med alla idéer hon har. Vi gjorde ett litet för sök till ljusgrå med de blev lite för mörka tycker jag men det är bara att försöka igen. 🙂
image
I helgen är det kurs, Lär dig sy skräddarsydd BH, så huset kommer att vara fullt av härliga damer och ljudet av symaskiner kommer att surra och det tycker jag är så mysigt.
Nästa helg åker vi till Linköping för att träffa ett nytt gäng tjejer för samma kurs som i helgen men på annan ort. Jag ser så fram emot den med då jag älskar att träffa människor och dela med mig av mina kunskaper.

Nu är det dags för lite lunch, kanske på verandan och sedan fortsatt jobb.

Jag önskar er alla en trevlig helg och missa inte att boka de två platserna som finns kvar på höstens andra kurs i Oslo, som hålls ihop med Alt om Håndarbeide Norge och Lillstrøm Sysenter.

Tills nästa gång
Ta hand om dig 🙂

/Bodil

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s